Important

EVENIMENT | Accident groaznic! Un botoșănean a murit, iar fiul său este grav rănit, după ce au fost spulberați de o mașină! – VIDEO

Un groaznic accident rutier s-a petrecut joi, în jurul orei 16.00, pe DN 17, la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc dinspre Prisaca Dornei. Conform primelor informaţii, un bărbat în vârstă de aproximativ 56 de ani se deplasa pe marginea drumului, alături de fiul său, în vârstă de 15 ani, ambii fiind loviţi de un Chevrolet care venea dinspre Vama spre Câmpulung Moldovenesc. Maşina a intrat pe sens opus şi i-a lovit pe cei doi oameni care se deplasau pe marginea drumului. La volanul maşinii era un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Şaru Dornei, care se pare că ar fi adormit.

Personalul SMURD şi cel de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean l-a găsit în stare de inconştienţă pe bărbatul lovit în plin. Bărbatul era practic decedat, însă personalul medical a încercat manevre de resuscitare aproape o oră.

Minorul în vârstă de 15 ani a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, cu fractură la un picior. Tatăl şi fiul erau din Botoşani şi mergeau dinspre Colegiul Militar Liceal Câmpulung Moldovenesc, unde minorul dăduse o probă de examen, spre Gara Câmpulung Est.

AICI VIDEO!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!