AccidentEvenimentImportant

EVENIMENT | Accident de circulație teribil! Un bărbat a decedat în urma unui infarct la volan

Accident grav de circulație produs joi, 18 februarie 2016, în jurul orei 11:00, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în apropierea magazinului Termotehnica.

Din primele cercetări se pare că Gheorghe V., în vârstă de 70 de ani, din Dorohoi, circula cu un autoturism Dacia Logan pe sensul de coborâre al Bulevardului Victoriei din Dorohoi. În apropierea  magazinului Termotehnica, acesta a pierdut controlul volanului în urma unui infarct şi a pătruns pe trotuar apoi pe scuarul ce desparte sensurile de mers, a rupt un stâlp și un copac ornamental apoi s-a oprit pe sensul opus.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, care l-a preluat pe șofer și l-a transportat la Spitalul Municipal Dorohoi şi mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, care au constatat cele întâmplate și au continuat cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

„Am fost sesizați de producerea unui accident pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi. În urma deplasării la fața locului am constatat că șoferul unui autoturism Dacia Logan de culoare roșie se deplasa pe sensul de coborâre al Bulevardului Victoriei iar în apropiere de magazinului Termotehnica a intrat pe contrasens rupând un stâlp și un copac ornamental. În urma accidentului a rezultat o singură victimă și urmează să stabilim celelalte detașlii în urma cercetărilor.”, a declarat pentru Dorohoi News, inspector Tudor Turcu, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi.

Victima a ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi unde a fost resuscitată timp de aproximativ 50 de minute însă fără răspuns.

„Victima a fost adusă de ambulanță în stop cardio-respirator după ce a suferit un infarct miocardic acut survenit la volanul mașinii pe care o conducea. S-a procedat la resuscitarea acestuia timp de aproximativ 50 de minute fără răspuns și s-a declarat decesul.”, a declarat pentru Dorohoi News, Ovidiu Alexa, medic coordonator CPU Dorohoi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!