Important

Duminica se intorc ploile si vremea se raceste. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Sambata va fi in continuare o vreme calda. In Moldova si la munte norii se aduna trecator si e posibil sa lase cativa stropi de ploaie. Spre seara apar ceva innorari si conditii de ploaie in Muntenia si Dobrogea.

In rest ziua se anunta insorita si cat se poate de placuta. Nici vantul nu exagereaza, iar maximele termice pornesc de la 13 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si urca pana la 23 de grade in sud-vestul tarii.

Duminica – vremea fi ramane tot calda pentru aceasta perioada. Pe timpul zilei e posibil sa ploua slab in sudul tarii si la munte, iar noaptea apar cateve ploi in nord-est.

Luni – vremea se raceste, indeosebi in regiunile estice. Vantul devine mai activ, norii se inmultesc peste tot si apar conditii de ploaie in sud.

Marti – innorarile persista, dar ploile vin mai ales noaptea in nord, centru si est. Maximele ajung intre 10 si 16 grade: valori mai potrivite pentru sfarsitul lunii martie.

Potrivit unei estimari furnizate de meteorologi, prima jumatate a lunii aprilie va avea temperaturi in limitele normale, adica intre 15 si 25 de grade Celsius.

De 1 Mai vremea va fi placuta, dar nu suficienta de calda pentru plaja, iar apa marii va fi mai degraba rece.

Desi nu se vor inregistra precipitatii abundende, meteorologii nu exclud posibilitatea sa existe si 2-3 zile cu temperaturi extreme pentru aceasta perioada.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page