Localsocial

Donează pentru Alexandru! Ajută-l să învingă CANCERUL

„Nu putem descrie prin cuvinte durerea care ne-a năpădit, nici frica, nici incertitudinea ce ne-a îngenuncheat. Dar Alexandru este luptătorul nostru, scânteia care ne ține în viață, el este cel care ne arată zilnic că miracolele sunt posibile”, mărturisește cu ochii în lacrimi Cristina.
Umflătura mică apărută în spatele urechii micuțului a declanșat un lanț de vizite la doctori, analize și tratamente care nu și-au arătat efectul. Cu un venit modest de doar 2000 de lei, familia Paraschiv s-a confruntat nu numai cu o luptă pentru sănătatea fiului lor, ci și cu o cursă contra cronometru pentru strângerea sumei necesare tratamentelor și chiriei – 18,000 de euro.
După lungi așteptări și incertitudini, familia a luat hotărârea curajoasă de a căuta ajutor în străinătate. Operația a fost una complexă, în urma căreia micuțul a rezistat eroic 12 ore în sala de operații. Acum, el se află într-un proces continuu de chimioterapie, necesar pentru a-i oferi șanse mai mari de supraviețuire.
„Alexandru este sursa noastră de inspirație, eroul care ne arată că putem trece prin orice. Cu fiecare zi, ne învață despre curaj, despre puterea de a lupta și despre adevărata iubire. Îl vedem zâmbind și știm că nu putem renunța. Vă mulțumim tuturor celor care ne sunt alături, care ne sprijină și ne ajută să sperăm. Vă rugăm din suflet să ne ajutați să îi oferim lui Alexandru șansa la o viață normală, sănătoasă,” adaugă Cristina, cu speranța înflăcărându-i în ochi.
Astăzi, familia Paraschiv are nevoie de ajutorul nostru pentru a continua lupta împotriva bolii. Fiecare donație contează, fiecare gest de sprijin poate aduce un zâmbet pe fața micuțului Alexandru.
În aceste momente grele, să arătăm că umanitatea și solidaritatea pot triumfa, să le oferim șansa la un viitor mai bun, să fim alături de ei în lupta pentru viață. Să construim împreună un lanț de speranță pentru Alexandru și să îi dăruim șansa la o copilărie fericită și sănătoasă, alături de părinții săi devotați.
Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:
Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Paraschiv Alexandru

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button