InfractionalLocal

Doi tineri din Suceava, depistați de polițiști cu peste 8 metri cubi de material lemnos, fără documente

La data de 3 februarie 2024, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29C, în orașul Bucecea, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 33 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta transporta 7,14 metri cubi de cherestea, în valoare de peste 6.000 de lei, fără a deține documente legale.

 

Tânărul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

 

La data de 3 februarie 2024, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, pe drumul național D.C. 29C, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 29 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta aproximativ un metru cub de material lemnos, fără  a deține documente legale.

 

Acesta a fost sancționat contravențional, iar material lemnos a fost supus confiscării.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page