Diverse

DIVERSE | Remedii naturale pentru întărirea imunității

Schimbările bruște de temperatură te pot face să te simți slăbit, astfel încât poți fi predispus răcelilor de sezon. Dacă ești precaut, le poți preveni cu succes.

Usturoiul

Deoarece stimulează creșterea nivelului de antioxidanți din organism, ține departe bacteriile și virusurile si stimulează imunitatea, usturoiul este considerat a fi un antibiotic natural.

Adulților li se recomandă să consume zilnic, într-o cură de o săptămână,  2-3 căţei de usturoi proaspăt pe zi, în diverse preparate sau ca mujdei.

Ghimbirul

Datorită proprietăților sale antioxidante,ajută corpul să se apere împotriva radicalilor liberi. Ține departe răcelile și este un bun expectorant,indicat în virozele tractului respirator superior și în gripe.

În combinație cu lămâie, vei obține unul dintre cele mai bune remedii antirăceală, cu efect de alcalinizare a organismului. Încearcă limonada cu lămâie și ghimbir, cu efect energizant.

Cătina

De zece ori mai bogată în vitamina C decât citricele, cătina este ideală pentru întărirea imunității. Zdrobește cătină proaspătă cu puțină apă în blender, până obții o pastă.

Strecoar-o și, pentru a-i spori efectul, adaugă și miere naturală. Păstrează conținutul la loc răcoros și ia câte 1-2 lingurițe în fiecare zi cu apă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!