Diverse

DIVERSE | (P) TOP 5 intervenții care te fac să ai un corp de invidiat

Știm cu toții cât de mult accent se pune astăzi pe aspectul fizic, iar adevărul este că, la prima vedere, fizicul iese în evidență. De aceea, din ce în ce mai multe femei se preocupă de felul în care arată iar unde vor să corecteze imperfecțiunile apelează la ajutorul medicului estetician. Medicina estetică evoluează cu pași repezi și constant, astfel că dacă vrei să ai corpul pe care l-ai visat, de ce să nu te folosești de ea?

Iată TOP 3 intervenții pe care le poți face pentru un corp perfect:

  1.     Implant mamar

Este cea mai comună intervenție chirurgicală de ordin estetic, întrucât sunt multe femei care consideră că bustul lor nu este tocmai așa cum și-l doresc. De aceea, operația de mărire de sâni este soluția ideală. Cu toate acestea, trebuie să ai mare grijă unde te duci să îți faci această intervenție, deoarece au existat numeroase scandaluri de malpraxis și de cliente care au fost nemulțumite de rezultatul intervenției tocmai pentru ca nu s-au documentat despre clinica și doctorul care le-a efectuat implantul. În acest sens, implantul mamar la Dr Jecan este una dintre variantele pe care noi vi le propunem, această clinică fiind recunoscută pentru profesionalism și calitatea serviciilor. Împreună cu doctorul tău, trebuie să stabiliți împreună care este cea mai potrivită dimensiune a implantului, astfel încât să te și avantajeze și să nu îți pericliteze în niciun fel sănătatea. Discută cu medicul înainte de a lua orice fel de decizie, iar rezultatul va fi cu siguranță unul uimitor.

  1.     Mărirea buzelor

A avea buze mari și cărnoase a fost întotdeauna un semn al senzualității și sex appeal-ului feminin. Dacă intervenția este făcută în limitele bunului simț, ai cele mai multe șanse să capeți un look sexy și elegant, care să nu fie nici vulgar, nici exagerat. Și aici, mâna doctorului este extrem de importantă, deoarece el știe exact cum să îți dea cea mai potrivită forma a buzelor în funcție de constituția feței.

  1.     Rinoplastia

Forma nasului este importantă pentru fizionomia feței, iar multe femei sunt nemulțumite fie de mărime, fie de aspect, și astfel își iau inima în dinți și apelează la rinoplastie. Nu este o intervenție atât de ușoară, însă știm că baba suferă la frumusețe și că doamnele sunt dispuse la orice fel de sacrificiu pentru un look perfect. Rinoplastia capătă din ce în ce mai multă popularitate, mai ales că, făcută de către un medic profesionist, îți poate reda încrederea în tine.

  1.     Liposucția

Problema kilogramelor în plus este cunoscută de când lumea, iar pentru o femeie, acesta poate fi un aspect foarte jenant, deoarece creează un corp disproporționat. Depunerile de grăsime atât de inestetice ar deranja pe oricine, astfel că liposucția este o procedură ce modelează corpul și îndepărtează depozitele de grăsime în exces.

 

  1.     Estomparea ridurilor cu botox

Cea mai comună formă de întinerire a feței este eliminarea ridurilor cauzate fie de înaintarea în vârsta, fie de alti factori precum expunerea îndelungată la razele ultraviolete. În orice caz, ridurile arată un chip îmbătrânit, astfel că pentru întinerirea tenului femeile apelează la injectări cu botox. Este o procedură extrem de facilă, care nu necesită anestezie și care duce la rezultate uimitoare în doar câteva zile. Tenul va fi mai tânăr și mai luminos, iar ridurile de expresie vor dispărea complet.

În concluzie, atâta timp cât medicina estetică creează oportunitatea de a ne modela corpul pentru a avea unul perfect, de ce să nu apelăm la ea? Cu siguranță dacă știm unde să realizăm aceste intervenții și mai ales dacă doctorul în care ne încredem este unul profesionist, rezultatele vor fi pe măsură.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!