DiverseHoroscop

DIVERSE | HOROSCOPUL IERNII. Ce ne rezerva astrele in decembrie, ianuarie si februarie

BERBEC

DRAGOSTE: Toată iarna, relaţia de cuplu va fi una complicată, iar problemele încep de luna aceasta. Cel mai bun sfat este să ai răbdare.

CARIERĂ: În decembrie scade numărul solicitărilor suplimentare, dar începe să devină foarte importantă poziţia pe care o ocupi, siguranţa locului de muncă şi aprecierile pe care le obţii din partea superiorilor. Te vei bucura de mici paşi înainte, dar abia în februarie vei culege roadele eforturilor depuse.

SĂNĂTATE: Toate lunile de iarnă asigură un fond benefic pentru vindecare, chiar şi a afecţiunilor care te supără de mai mult timp. În decembrie ai şanse să te eliberezi de anumite probleme digestive sau să iei măsuri pentru a le remedia. În ianuarie, stresul asociat cu munca te poate tulbura, dar numai dacă ai ambiţii sau responsabilităţi mari. În februarie, acestea se diminuează.

BANI: Acesta este un subiect fierbinte şi aşa va rămâne şi în noul an, lunile de iarnă fiind ceva mai calme, dar nu lipsite de provocări. În decembrie revii la un anumit nivel al veniturilor, posibil cu ajutorul partenerului. În ianuarie vei fi mai atent(ă) la nivelul cheltuielilor, pentru că ai un scop clar în minte şi vrei să-l vezi realizat. Februarie nu aduce schimbări semnificative, dar accentuează nevoia de prudenţă în decizii.

TAUR

DRAGOSTE: După un interval de aproape două luni în care ai cerut dovezi de afecţiune de la cei dragi, este rândul tău, în lunile de iarnă, să arăţi că poţi fi conciliant( ă), diplomat( ă) şi nu baţi cu pumnul în masă când vrei să obţii ceva. Decembrie vine cu tendinţa puternică de a-ţi face dreptate, ceea ce poate afecta relaţiile de orice fel. În ianuarie te mai domoleşti, iar în februarie îţi va fi clar ce ai de făcut.

CARIERĂ: Se anunţă pericole provocate chiar de tine, de dorinţa aprinsă de a recupera avantajele pierdute. În decembrie strici multe relaţii de serviciu – şi direct, şi indirect -, prin intervenţii în forţă acolo unde este nevoie de concesii şi negociere. În ianuarie te vei opri puţin din această luptă şi vei evalua situaţia, iar în februarie te vei ocupa de probleme cu calm.

SĂNĂTATE: Tensiunile pe care le vei genera la serviciu se vor reflecta în primul rând asupra ta. În decembrie se conturează un pericol legat de zona capului sau de rinichi şi de aparatul urinar.

BANI: Decembrie este singura lună de iarnă care îţi aduce anumite avantaje, pe baza unor legi sau a unor decizii oficiale. Poate că banii nu vor veni imediat, dar nu va mai fi nevoie decât de răbdare pentru a-i obţine.

GEMENI

DRAGOSTE: Iarna asta vine cu schimbări de amploare, care vor debuta chiar în luna decembrie. Îţi ceri drepturile, pretinzi recunoaşterea calităţilor şi a sacrificiilor pe care le faci pentru cei dragi şi poţi scăpa foarte uşor de sub control evoluţia evenimentelor, dacă eşti agresiv( ă) cu apropiaţii.

CARIERĂ: Indiferent cu ce probleme te-ai confrunta în alte domenii, e bine să nu le duci cu tine la serviciu, să-ţi păstrezi puterea de concentrare intactă în ianuarie, dar mai ales în februarie, când va trebui să revii asupra unor sarcini restante sau să refaci ceva ce nu s-a făcut corect la timpul potrivit.

SĂNĂTATE: Singurele probleme care ţi-ar putea da bătăi de cap sunt cele generate de stresul de la locul de muncă. Dacă ai învăţat sau vei învăţa să-l gestionezi, vei trece iarna fără complicaţii.

BANI: Problemele financiare nu se sfârşesc acum, ba chiar vor avea un vârf negativ luna aceasta, când vei percepe acut anumite lipsuri, reale sau rezultate din dorinţe nesatisfăcute. Tot în decembrie ai însă şi şansa de a acoperi anumite goluri, cu ajutorul partenerului de cuplu. În ianuarie va trebui să-ţi stabileşti foarte bine priorităţile ca să-ţi ajungă banii, iar în februarie vei începe să îţi revii, încet-încet.

RAC

DRAGOSTE: Te afli în perioada de probă în relaţia actuală. În decembrie se aşteaptă de la tine maturitate şi un angajament curajos. Ianuarie e o lună complicată, pentru că ies la suprafaţă toate temerile pe care le-ai acumulat şi trebuie să fii puternic(ă) pentru a rezista tentaţiei de a rupe relaţia. În februarie ai putea lua decizii neinspirate.

CARIERĂ: Luna aceasta te refugiezi în muncă şi cauţi progresul prin orice mijloace, oricât de greu ar părea de obţinut. În ianuarie se mai domolesc lucrurile, dar dorinţa ta de a te integra într- un eşalon profesional superior rămâne la fel de puternică. În februarie te mai calmezi, când vezi că schimbările pe care le doreşti necesită un interval de timp mai lung.

SĂNĂTATE: Întreaga iarnă, singura sursă de probleme în acest domeniu eşti chiar tu, prin zbaterile inutile şi uzura accentuată de îndoieli şi de temeri.

BANI: Situaţia financiară depinde strict de eforturile pe care le faci pentru a progresa pe plan profesional. Decembrie este luna cheltuielilor făcute cam fără tragere de inimă, pentru că le solicită cei din familie. În ianuarie vei cheltui mai puţin, iar din februarie începi să acumulezi sume pe care le vei folosi pentru a pune în practică anumite decizii.

LEU

DRAGOSTE: Luna decembrie se anunţă a fi agreabilă în relaţiile cu cei dragi, mai ales cu copiii sau cu persoanele cunoscute de puţin timp. Tentaţia apare sub forma dorinţei de a pleca departe, în căutarea unor poveşti de dragoste ca în filme, dar nu se recomandă să îi dai curs. Ianuarie este o lună cenuşie pe plan sentimental, dar din februarie situaţia începe să evolueze spre mai bine în relaţia de cuplu.

CARIERĂ: Luna aceasta munceşti mai mult, iar rezultatele sunt evidente şi nu pot fi trecute cu vederea. În ianuarie funcţionezi în acelaşi regim, dar nu cu atâtea beneficii. În februarie, fie revii la volumul de muncă obişnuit, fie constaţi că faci faţă fără efort responsabilităţilor suplimentare pe care ţi le-ai asumat.

SĂNĂTATE: Dezordinea alimentară, mâncatul pe fugă sau orice alt obicei nociv asociat cu munca va avea consecinţe de-a lungul întregii ierni. În decembrie observi că nu te mai simţi bine şi ai câteva kilograme în plus, dar abia în ianuarie vei lua măsuri.

BANI: În decembrie există riscul să faci cheltuieli nesăbuite – de exemplu, pentru călătorii exotice. În ianuarie te vei domoli, iar din februarie vei începe să investeşti în altceva: în propria educaţie, în cursuri de specializare sau alte completări ale pregătirii tale de bază.

FECIOARÅ

DRAGOSTE: Decembrie este o lună cam complicată, dar cu puţină atenţie o poţi încheia fără daune majore. În ianuarie vei reveni, punctual, asupra problemelor nelămurite, cerând clarificări de la cei dragi.

CARIERĂ: Luna aceasta vei reflecta îndelung la nişte hotărâri care au schimbat multe lucruri în viaţa ta. În ianuarie devii mai temperat( ă) în dialoguri şi în decizii. Iar în februarie vei culege roadele acestor atitudini înţelepte, în cazul în care vei reuşi să le adopţi.

SĂNĂTATE: În luna decembrie descoperi cât de mult te afectează tensiunile din relaţiile cu cei dragi şi vei şti cum să le eviţi. În ianuarie şi în februarie vei observa efectele benefice ale concesiilor făcute de dragul armoniei.

BANI: Decembrie este prima lună dintr-o serie mai lungă în care vor apărea tot felul de probleme financiare, unele dintre ele greu de controlat. Tendinţa este de a-ţi cere drepturile, dar nu oricum, ci agresiv, chiar şi fără să meriţi ceea ce ceri. Nici în ianuarie, nici în februarie nu va dispărea această tendinţă, dar vei deveni mai rezonabil(ă) când vei vedea că şi cererile tale au rămas fără ecou sau chiar au dus la stricarea unor relaţii de la locul muncă ori din familie.

BALANȚÅ

DRAGOSTE: În luna decembrie simţi nevoia de a face ordine în relaţiile de orice fel, punând piciorul în prag, cerând să fii respectat(ă) şi apreciat( ă). Consecinţele pot fi dezastruoase. În ianuarie vei fi şi mai distructiv(ă), dar în februarie vei reveni asupra unor decizii radicale.

CARIERĂ: Prima lună de iarnă este dificilă, fie pentru că mult doritul nou loc de muncă nu apare, fie pentru că sarcinile profesionale sunt atinse de penibil şi ai impresia că e prea mare sacrificiul care ţi se cere. În ianuarie, volumul de muncă nu-ţi va permite să te ocupi de familie. În februarie te vei elibera de toate poverile inutile.

SĂNĂTATE: În decembrie se diminuează numărul şi intensitatea problemelor legate de alimentaţie, dar se poate complica situaţia articulaţiilor, a oaselor şi a pielii. Pentru că această tendinţă este şi mai agresivă în ianuarie, ar fi bine să te fereşti de frig şi de umezeală excesivă.

BANI: Banii nu mai vin la fel de greu ca în vară, cu întârzieri majore sau obstacole din partea unor instituţii. Te poţi redresa luna aceasta, în măsura în care nu vei cheltui pentru a-ţi satisface plăceri pe care ţi le-ai refuzat până acum. În ianuarie, banii se duc pe reparaţii prin casă, iar în februarie, pe lucruri pentru cei dragi.

SCORPION

DRAGOSTE: Probabil ai observat deja o tendinţă de revenire a încrederii în propriile sentimente, ca şi în cele declarate de partener. Aceasta va fi tendinţa dominantă şi în lunile de iarnă, deşi probleme vor mai fi, mai ales în decembrie. În ianuarie şi în februarie va trebui să fii mai atent( ă) la dorinţele celor dragi şi să le pui, uneori, înaintea celor personale.

CARIERĂ: În decembrie începe seria provocărilor majore, pe care va trebui să le gestionezi inteligent. Adversităţile de la locul de muncă, cele ştiute şi cele neştiute, capătă o amploare neobişnuită şi te vei simţi expus(ă) unor împrejurări care cer o reacţie dură, agresivă. În ianuarie se vor mai domoli lucrurile, dar trebuie să rămâi prudent(ă) şi să dai dovadă de înţelepciune în tot ce faci, spui sau decizi.

SĂNĂTATE: Aspectele care generează destabilizările de la locul de muncă pot avea consecinţe asupra stării de sănătate, principalele zone vizate fiind capul, sistemul nervos, dar şi rinichii şi zona lombară.

BANI: Luna aceasta îţi merge mai bine, ai parte de asocieri de scurtă durată, din care vor rezulta anumite beneficii. În ianuarie şi februarie va trebui să te gospodăreşti mai bine, pentru că sumele câştigate vor redeveni modeste.

SÅGETÅTOR

DRAGOSTE: Luna decembrie poate fi explozivă pe plan sentimental – şi în sensul bun, dar mai ales în sensul rău, pentru că vei cere de la cei dragi de la dovezi de dragoste la gesturi ieşite din comun, care să-ţi redea încrederea în sentimentele partenerului. Tendinţa continuă şi în ianuarie, şi în februarie.

CARIERĂ: Eşti mai bine plasat(ă) pe plan profesional faţă de începutul anului, iar asta te avantajează. În decembrie te poate atrage un nou domeniu de activitate, pentru care ai acumulat suficientă experienţă. În ianuarie apar şi persoanele care te pot ajuta să pătrunzi în alte cercuri profesionale. Iar în februarie vei reuşi să fructifici câte ceva din munca depusă până atunci.

SĂNĂTATE: În decembrie te hotărăşti să cercetezi amănunţit nişte afecţiuni cărora nu le cunoşti cauza şi pe care bănuieşti că le-ai fi moştenit de la părinţi sau de la bunici. În ianuarie renunţi însă la acest demers.

BANI: Luna aceasta aduce venituri ceva mai mari, dar şi cheltuieli pe măsură, mai ales pentru plăcerile tale, fie ele culinare sau de altă natură. Ianuarie te îndeamnă la prudenţă şi economii, iar februarie dezleagă baierele pungii pentru scopuri practice, cum ar fi deplasările în interes de serviciu.

CAPRICORN

DRAGOSTE: Relaţiile cu cei apropiaţi depind în totalitate de puterea ta de a controla propria agresivitate şi dorinţă de a decide în locul lor. Decembrie debutează furtunos, cu tensiuni majore în familie, care vor atinge punctul culminant chiar de sărbători. Tendinţa continuă şi în ianuarie, şi în februarie, poate nu la fel de intens, dar există pericolul unei saturaţii care te poate împinge la decizii dure. Ianuarie este o lună dificilă şi pentru cuplu. Ar fi bine să protejezi ceea ce iubeşti, nu să distrugi.

CARIERĂ: Pe plan profesional, vin vremuri tulburi chiar de luna aceasta, poate şi pe fondul tensiunilor din familie, care acutizează percepţia negativă asupra unor evenimente neprevăzute de la serviciu. Problemele nu vizează stabilitatea locului de muncă, doar poziţia şi şansele de progres, care pentru tine contează foarte mult.

SĂNĂTATE: Tensiunile care se acumulează pe fondul unor probleme mai vechi pot duce la dezechilibre nervoase, care să devină apoi mecanismele aflate la baza unor dereglări organice.

BANI: Sectorul financiar poate fi afectat de problemele din familie, care cer cheltuieli neobişnuite, sau de complicaţiile de la serviciu, care pot afecta nivelul sau ritmul veniturilor. Abia în februarie intri pe un culoar mai favorabil.

VÅRSÅTOR

DRAGOSTE: În prima lună de iarnă ai ocazia să vezi că mai ai multe de învăţat şi de descoperit pentru a face să funcţioneze aşa cum trebuie relaţiile de lungă durată şi cele cu anturajul apropiat. Ianuarie mai îndulceşte puţin situaţia, iar în februarie, atmosfera devine armonioasă.

CARIERĂ: S-au deblocat traseele profesionale pe care le-ai avut în vedere întregul an. Luna aceasta ai ocazia de a întâlni oameni remarcabili, care te vor sprijini. În ianuarie vei reveni asupra unor proiecte, pentru că vei vedea că ţi-ai asumat prea mult, dar februarie îţi aduce entuziasmul necesar pentru a-ţi recăpăta încrederea în forţele proprii.

SĂNĂTATE: Problemele acumulate de la jumătatea anului încoace – dereglări ale organismului, excese alimentare – se pot acutiza în decembrie şi vor trebui rezolvate în ianuarie. În februarie vei vedea rezultatele pozitive ale unor tratamente sau ale schimbării regimului de viaţă.

BANI: În lunile de iarnă culegi roadele muncii de peste an, cu unele fluctuaţii, pe care le vei considera normale. Decembrie nu este o lună calmă în acest domeniu, dar aduce oportunităţi de câştig, prin colaborări avantajoase. În ianuarie şi februarie continuă această tendinţă, dar câştigurile sunt mai modeste.

PEŞTI

DRAGOSTE: În decembrie, situaţia poate scăpa de sub control, dacă vei fii atent( ă) nu la ceea ce te uneşte cu cei dragi, ci la ceea ce vă desparte. În ianuarie vei avea şansa să repari ce ai stricat în luna anterioară şi ar fi bine să profiţi de această ocazie. Din februarie, relaţiile vor evolua mai lin.

CARIERĂ: Luna aceasta ai şansa de a pune cap la cap anumite informaţii desprinse din dialoguri şi din situaţii care se repetă, aflând de ce ai nevoie pentru a-ţi construi un viitor stabil. În ianuarie vei fi tentat(ă) să te bazezi prea mult pe un protector care te va lăsa la greu. În februarie, acest protector se va răzgândi, dar îi vei refuza oferta.

SĂNĂTATE: În decembrie debutează o perioadă de câteva luni în care este indicat să fii mai prudent(ă) atunci când conduci, când practici sporturi extreme sau manevrezi aparatură electrică. Ianuarie nu aduce pericole noi, iar februarie vine cu un element benefic pentru cei care au nevoie de tratamente neconvenţionale.

BANI: După prima săptămână din decembrie, începi să beneficiezi de venituri mai mari. Imaginea bună se traduce în aprecieri, inclusiv financiare. În ianuarie te retragi din proiectele care cer cheltuieli majore, iar în februarie porneşti pe un drum nou, creionat de tine.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button