DIVERSE | Alternativa sănătoasă pentru zahăr

Zaharul este un produs natural, insa forma in care este consumat in ziua de azi, si anume procesat, face ca acesta sa isi piarda proteinele, vitaminele si mineralele, ramanand practic doar cu calorii.

Exista numeroase studii referitoare la efectele nocive produse de zahar asupra organismului. Zaharul mareste nivelul colesterolului, cauzeaza boli cardiovasculare, interfereaza in absorbtia de magneziu si calciu, distruge pancreasul, ficatul si rinichii, creste riscul cancerului gastric, ataca smaltul dintilor…si lista poate continua.

Trebuie sa stiţi ca exista mai multe tipuri de zahar: fructoza (prezenta in fructe si miere de albine), maltoza (in cereale), glucoza (paine, paste, cereale) sau lactoza (in lapte). Acestea sunt produse naturale, pe care le consumam frecvent, prin urmare organismul are deja suficient zahar.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close