ImportantPolitic

Deputatul PNL, Cristian Achiței: Ipocrizie fără limite a parlamentarilor pesediști, disperați să păcălească electoratul printr-o nouă cacealma, cu câteva zile înaintea alegerilor

Comunicat de presă:
Ipocrizie fără limite a parlamentarilor pesediști, disperați să păcălească electoratul printr-o nouă cacealma, cu câteva zile înaintea alegerilor. Tovarășul Budăi, fostul ministru care, la final de mandat, i-a lăsat pe bătrânii botoșăneni cu cele mai mici pensii din țară, declară acum că își va da demisia din Parlament în ultima zi de mandat.
Târziu, tovarășe Budăi! Târziu, tovarăși pesediști!
Ați fi făcut într-adevăr ceva bun pentru România și pentru români dacă ați fi plecat acasă atunci când ați constatat că nu sunteți în stare să faceți nimic pentru români, adică imediat după batjocura națională a emiterii Ordonanței 13. Dar atunci erați preocupați doar să intrați în grațiile tătucului infractor Liviu Dragnea pentru a obține fel de fel de avantaje personale.
Cacealmaua lui Budăi și a celorlalți parlamentari pesediști este de-a dreptul ridicolă. Dându-și demisiile în ultima zi de mandat, tovarășii nu vor pierde practic nicio fărâmă din pensiile speciale pe care PSD-ul le-a acordat prin lege parlamentarilor.
Tovarășul Budăi depășește orice culme a ipocriziei atunci când întreabă, în comunicatul de presă cu care a inundat mass-media botoșăneană, de ce guvernul PNL nu a emis o ordonanță de urgență pentru a supraimpozita pensiile speciale. Foarte simplu, tovarășe ex-ministru: pentru că voi, pesediștii, încă formați o majoritate toxică în Parlamentul României și ați fi blocat o astfel de ordonanță. Mai simplu ar fi să te întrebi de ce nu ați dat voi, miniștrii penibilului guvern Viorica Dăncilă, o ordonanță de urgență pentru a elimina pensiile speciale.
Tovarăși pesediști, orice ar mai inventa acum, pe ultima sută de metri, propagandiștii voștri, tot nu veți mai reuși să mai păcăliți pe nimeni. Sunteți aceiași demagogi dintotdeauna, incapabili să faceți ceva din ceea ce promiteți și, ca atare, pe 6 decembrie veți fi trimiși acolo unde vă este locul, adică în opoziție!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!