Diverse

De ce sunt imprimantele HP atât de populare în birourile românilor?

HP este unul dintre producătorii care au captat atenția utilizatorilor din întreaga lume pe segmentele home & office.

 

Cu siguranță performanțele, fiabilitatea şi versatilitatea echipamentelor HP au atras şi atenția utilizatorilor din România. În rândurile următoare ne-am propus să ne oprim atenția asupra imprimantelor şi a sistemelor all în one ce poartă marca HP.

Varietate

HP propune varietate, vine cu soluții pentru cei ce doresc echipamente practice, fiabile pe care le folosesc în scop personal dar şi cu echipamente cu tehnologie laser jet potrivite pentru volum mare de lucru şi activități intense de imprimare, copiere si scanate. Imprimantele HP sunt gândite să răspundă necesitaţilor cotidiene. În magazinele online de specialitate pot fi găsite modele foarte variate atât ca dimensiuni cât şi ca design. Aceeași varietate există şi pe parte de consumabile, având posibilitatea de a achiziţiona cu uşurinţă HP tonere şi HP cartuşe, sau alternative compatibile. Poţi selecta imprimante laserjet policrome şi imprimante sau inkjet policrome, dar şi sisteme all în one cu tehnologie laser şi inkjet.

Echipamente gândite să crească randamentul

Imprimantele şi sistemele all în one sunt gândite să crească randamentul la locul de muncă. Dacă vorbim de imprimante, acestea au viteza de imprimare bună şi asigură calitate înaltă, ajutând la optimizarea timpului de lucru. Sunt compacte şi reușesc să se integreze bine chiar şi în birourile cu deficit de spațiu. Sistemele all în one propuse de HP, pe lângă funcția de imprimare asigură şi realizarea facilă a sarcinilor de scanare şi copiere, deci un singur dispozitiv permite realizarea mai multor taskuri.

Multifuncţionala din serie DeskJet HP 6000 ce funcționează cu HP 653 negru 3YM75AE, este un astfel de echipament gândit să eficientizeze sarcini variate. Are conectivitate bluetooth, WiFi şi poate fi conectată prin aplicațiile HP smart şi Apple AirPrint. Ca aceasta sunt multe alte echipamente, cele din familia HP 2400 sunt prevăzute cu funcții de printare pe hârtie foto, deci pot fi soluţii perfecte pentru proiecte impecabile. Dispozitivele cu tehnologie laser jet din seria MPF sunt soluţii eficiente pentru volum.

Motivele pentru care HP au captat atenția românilor sunt numeroase, de la cele ce ţin de aspect compact şi design modern, la cele ce ţin de rapiditate, costuri de întreţinere şi eficiență.

Sursa de imagine:
Eakrin Rasadonyindee / Shutterstock.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!