Localsocial

Cros caritabil pentru 35 de copii de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Dimăcheni

Primăria Municipiului Botoșani împreună cu Rotary Botoșani susține acțiunea tinerilor din Clubul Interact Botoșani și te invită să alergi la cea de-a șasea ediția a celui mai colorat cros al toamnei!

“Coloract” este un maraton caritabil, scopul acestui proiect fiind acela de a asigura pentru 35 de copii de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Dimăcheni începerea noului an școlar cu un ghiozdan complet echipat.

Sâmbătă, 9 septembrie, la ora 10:00, ne adunăm în fața Sălii Polivalente “Elisabeta Lipă” din Botoșani pentru a da startul crosului!

Traseul începe din fața Sălii Polivalente, continuă pe Bulevardul ,,Mihai Eminescu”, urmând trecerea prin fața Colegiului Național ,,A. T. Laurian”, apoi stânga pe Strada Cuza Vodă, prin fața Facefood-ului, iar cei 2,5 km se sfârșesc în fața Prefecturii Botoșani, unde va avea loc bătaia cu prafuri colorate non-toxice!

Bineînțeles că există și surprize pentru primii finaliști, valoarea totală a acestora fiind de 1700 RON!

Taxa de participare este de 35 RON, preț ce include: un tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, pe baza căruia se face participarea la cros, dar și prafurile colorate ce vor fi folosite la final, când va avea loc bătaia cu prafuri.

Înscrierile încep pe data de 28 august și se vor putea face zilnic, între orele 12:00-17:00, până pe data de 3 septembrie, la parter, în Uvertura Mall.

Prafurile făcute manual de către voluntarii clubului Interact Botoșani sunt non-toxice și nu pătează!

Pentru a fi la curent cu toate detaliile legate de organizarea și desfășurarea evenimentului, vă invităm să urmăriți atât pagina de Facebook a clubului (Club Interact Botoșani), dar și pe cea de Instagram (@interactbotosani)!

Sponsorii evenimentului sunt: LUCIFARM, Casa Pâinii, Casa Dulce, Casa Izza, Stas Mobila, Opera, Admir, Roland Partners, Banca Transilvania, Anvi Center, Linx, Uvertura Mall, Carmen Damaschin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button