Sport

Cornel Șfaițer lasă Sepsi Sf. Gheorghe pentru Politehnica Iași

Cornel Șfaițer, manager al clubului Sepsi din Sfântul Gheorghe, din prima ligă de fotbal, va ajunge să reprezinte clubul Politehnica Iași.

În această perioadă, Cornel Șfaițer se va alătura clubului din Iași, urmând a face echipă cu managerul Florin Briaur și vicepreședintele Dan Cojocaru. De altfel, Briaur și cu Cojocaru au încercat sa îl aducă pe Cornel Șfaițer la Poli Iași, încă din vara anului trecut.

“Împreună cu vicepreședintele Dan Cojocaru am încercat încă din vara anului trecut să îl convingem pe Cornel Șfaițer, de care ne leagă o prietenie veche, să vină alături de proiectul nostru la Poli Iași. Mă bucur că acum am reușit să îl convingem să vină alături de noi. Sunt convins că împreună putem duce Poli Iași în Liga I. Mai multe detalii vom stabili la începutul săptămânii viitoare”, a spus Florin Briaur, managerul executiv al Politehncii Iași, potrivit bzi.ro

 

Postul pe care îl va ocupa fostul manager de la Sepsi va fi stabilit în perioada următoare.

Cornel Șfaițer s-a făcut remarcat pe scena fotbalului românesc la FC Botoșani, club pe care l-a gestionat până în urmă cu câțiva ani, când a decis să plece la Sfântul Gheorghe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button