Important

Conducători auto aspru sancționați pentru transport neautorizat de persoane

La data de 24 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un bărbat, din comuna George Enescu.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta transporta contra cost, în regim taxi, patru persoane, fără a fi autorizat în acest sens. Față de conducătorul auto a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură coplementară i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru o perioadă de șase luni.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe o stradă, din comuna Șendriceni, un autoturism condus de un bărbat, din comuna Hilișeu Horia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta transporta contra cost, în regim taxi, trei persoane, fără a fi autorizat în acest sens. Față de conducătorul auto a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură coplementară i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru o perioadă de șase luni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page