LocalMuzica

Concert de Crăciun al Filarmonicii din Botoșani pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Botoșănenii iubitori de muzică de calitate care așteaptă „Concertul de Crăciun” al Filarmonicii botoșănene își pot procura, începând de astăzi, bilete la spectacolele ce promit a fi de excepție!
În perioada 15 – 16 decembrie 2022, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, vor avea loc, de la ora 18.30, două concerte eveniment sub bagheta dirijoarei și solistei Ozana Barabancea!
Evenimentele îi vor aduce în atenția auditoriului și pe soprana de Operă Națională –Ana Maria Donose, artistul internațional Nicolae Voiculeț (discipolul maestrului Gheorghe Zamfir) și grupul vocal de excepție DimmaS.
Momentele speciale ale celor două seri de concert vor fi asigurate de tânăra botoșăneancă Andra Grădinariu.
Biletele au fost puse în vânzare în format fizic la sediul Filarmonicii și online pe IaBilet.ro. Pentru data de 15 decembrie, la acest link https://m.iabilet.ro/bilete-botosani-concert-de-craciun…/ iar pentru 16 decembrie, la acest link https://m.iabilet.ro/bilete-botosani-concert-de-craciun…/
Prețul biletelor pe categorii:
Categoria I și Lojă balcon: 100 de lei
Categoria a II- a (balcon): 60 de lei
Biletele pot fi rezervate la numerele de telefon
📱0371333350
📱0784202557
☎️0231.516.510
„Garantăm peste două ore de magie a Crăciunului! 2 zile fantastice, cu cele mai speciale decoruri, de la intrarea în sala de concert până pe scenă! Artiști deosebiți, cu un repertoriu atent ales. Vom merge împreună “de la Viena pe Broadway și înapoi spre Botoşaniul lui Enescu”, dând astfel ocol prin frumoasa muzică a lumii! Nu vor lipsi nici momentele surpriză la pauzele concertelor, în foaierul sălii de spectacol”, a susținut Mirel Manea, managerul Filarmonicii de Stat „George Enescu” Botoșani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page