Diverse

Cele mai amuzante mesaje pentru căni personalizate

Pentru ca lichidele nu lipsesc din viata noastra, atat cafeaua, cat si ceaiul, sucul, apa sau alte lichide consumate de-a lungul zilei pot fi consumate din cani personalizate cu mai multa placere. Fiindca licoarea magica de dimineata este mai placuta daca este consumata dintr-o cana care starneste amintiri placute, dintr-o cana care infatiseaza persoanele dragi si momente importante din viata lor, cel mai potrivit cadou pentru oricine reprezinta canile personalizate.

Cani personalizate – cadoul perfect pentru colegii de la birou

Colegii de la birou pot deveni uneori prieteni, fiind persoane care sunt alaturi cel putin 8 ore pe zi, ca intr-o mare familie. De ziua lor, colegii de la birou merita o cana personalizata cu un mesaj amuzant sau interesant, cu o fotografie “furata” de pe contul lor de pe site-ul de socializare impreuna cu cei dragi si chiar de o punga de cafea pe care o prefera.

Mesajele de pe canile personalizate ale colegilor cu un simt dezvoltat al umorului pot fi de tipul: “Chiar daca ai salariul mai mare si muncim la fel, ramai prietenul meu”, “Nici nu stii cat de norocos esti ca suntem colegi de munca” sau “Keep calm si munceste”, “Munca ma fascineaza, as putea sa o urmaresc ore intregi”, ori chiar “Desi beau cafea, gandul meu e la un vin”. Vezi aici modele interesante

Canile personalizate – ideale pentru parinti, bunici

Fie ca sunt insotite de imagini sau de mesaje amuzante, canile personalizate reprezinta cea mai buna solutie de a spune membrilor mai in varsta a familiei cat de mult conteaza si cat de iubiti sunt. Bunicii vor savura ceaiul de dimineata dintr-o cana personalizata cu imaginea nepotilor si a copiilor, insotita de un mesaj amuzant precum “Fara voi, nu am fi noi” sau “Bunicii ne-au invatat o vorba: invata! Un pix se tine mai usor in mana decat o lopata”, ori cu poza bunicilor si un mesaj de tipul “Asa arata un bunic sau o bunica extraordinar/a”.

Pentru parinti, canile personalizate pot fi insotite de fotografii din tinerete, de fotografii de familie sau chiar de colaje ale copiilor impreuna cu parintii lor, care arata o asemanare izbitoare intre 2 membri ai familiei.

Cererea pentru a fi nasiti de o familie – pe cani personalizate

Pentru ca cererea in casatorie a fost incununata cu succes, urmeaza cererea mirilor adresata unei familii care urmeaza sa fie parintii spirituali ai cuplului, nasii de cununie. Pana nu demult, se obisnuia ca aceasta cerere sa fie insotita de un tort pe care scria “vreti sa fiti nasii nostri?” sau printr-o simpla cina intre familii in care se aduce in discutie acest subiect.

Acum, cererea poate fi conceputa pe o cana personalizata, pe care poate fi inscriptionat un mesaj amuzant, dar cat se poate de serios, precum “Ea a zis da, voi ce ziceti? Vreti sa fiti nasii nostri?” sau “Viitoare familie serioasa cautam nasi”. Cert este ca cererea adresata unui cuplu pentru a deveni nasi de familie poate fi adresata prin intermediul unei cani personalizate cu succes.

Anuntul unei sarcini – mai usor prin intermediul unei cani personalizate

Cu un simplu mesaj amuzant si prin intermediul unor cadouri personalizate, orice viitoare mamica isi poate anunta partenerul ca va deveni tatic printr-un mesaj inscriptionat pe o cana personalizata, mesaj care poate suna amuzant de tipul “Ghici cine va fi tatic?” sau “De azi beau ceai cat pentru 2” si o imagine sugestiva.

De asemenea, anuntarea unei sarcini poate fi realizata pe o cana personalizata realizata de expertii Printbu.ro cu o fotografie a unui test de sarcina sau a unei ecografii. Pentru viitorii bunici, cana personalizata poate fi insotita de un mesaj de tipul “Bunic/a in devenire”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!