DiversePublicitate

Ce sunt rotirile gratuite sau freespins?

Cazinourile online se diferențiază, în primul rând, de cazinourile stradale prin existența bonusurilor și promoțiilor. Bonusurile reprezintă un interes pentru toți jucătorii deoarece acestea oferă șanse de câștig în plus și fac experiența de joc mult mai atractivă. Majoritatea cazinourilor online oferă în prezent bonusuri. Bonusurile pot fi acordate sub mai multe forme. Principalele tipuri de bonusuri pe care le vei găsi la cazinourile online sunt bonusurile în bani și rotirile gratuite.

Bonusuri în bani

Bonusurile în bani sunt acordate în general ca procent dintr-o depunere. De exemplu, la multe cazinouri online vei găsi bonusuri de bun venit care oferă 100% din prima depunere. Trebuie să știi că banii bonus nu pot fi retrași imediat, ci trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj înainte de a-i transforma în bani reali și de a-i putea retrage.

Un anumit număr de mâini jucate la sloturi

Rotirile gratuite reprezintă efectiv un anumit număr de mâini jucate la slotul sau sloturile la care au fost acordate. Rotirile gratuite pot fi explicate din 2 perspective. În primul rând, rotirile gratuite sunt oferite uneori de cazinourile online, jucătorilor, ca bonusuri, un exemplu fiind rotiri gratuite fara depunere Fortuna. Majoritatea bonusurilor care oferă rotiri gratuite sunt acordate la depuneri dar există și fără depuneri.

Totodată, există și cazinouri online, ceva mai rare, care oferă rotiri gratuite fără a fi nevoie de o depunere. Rotirile gratuite fără depunere sunt oportunități de care ar trebui să profite orice jucător. În acest fel poți testa platforma de cazino fără să fii nevoit să faci vreo depunere și poți face și profit în același timp. Câștigurile obținute din urma rotirilor gratuite acordate ca bonus vor fi creditate în contul tău ca bani bonus.

Acest lucru înseamnă că acești bani nu pot fi retrași imediat și că este nevoie să îi rulezi conform cerințelor de rulaj înainte de a-i putea retrage. După ce condițiile de rulaj au fost îndeplinite, banii bonus sunt transformați automat în bani reali și îi poți retrage.

Funcții speciale

Din cealaltă perspectivă, vei vedea că anumite jocuri au funcții speciale care acordă rotiri gratuite. Rotirile gratuite sunt obține la sloturi atunci când apar pe ecran simbolurile care declanșează funcția specială și în general acestea trebuie să fie minim 3 pe ecran.

În funcție de fiecare slot în parte, rotirile gratuite diferă ca număr și ca funcții. Foarte multe sloturi oferă rotiri gratuite în timpul funcției speciale ale căror câștiguri sunt înmulțite cu un multiplicator. De asemenea, unele sloturi oferă funcții noi în timpul jocurilor speciale precum coloane extra, multiplicatori extra, wild-uri extra și multe altele. Este bine ca atunci când accesezi un joc nou, să verifici în ce constă funcția specială și cum se poate acorda aceasta.

În general, rotirile gratuite oferite în cadrul specialelor de la sloturi, pot fi redeclanșate. Majoritatea jocurilor nu au un număr maxim de redeclanșări, iar în acest fel poți prinde o specială care să îți aducă câștiguri foarte mari după ce a fost redeclanșată de câteva ori. Mai există și sloturi care oferă posibilitatea de a cumpăra rotirile gratuite pentru a nu mai aștepta să prinzi funcția specială. Uneori se dovedesc a fi utile aceste opțiuni de cumpărare, dar alteori jucătorii pot fi dezamăgiți.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button