Localsocial

Casa Nicolae este salvarea bunicilor și a părinților bolnavi și abandonați! 40 de suflete au nevoie de ajutor!

Foarte urgent: 40 de suflete au nevoie de ajutorul dvs!

Era o vorbă “Cine nu are bunici să-și cumpere ” ! Ei bine la Casa Nicolae noi avem bunici pentru toți cei care nu au – așa că dacă vă lipsesc bunicii ….bunicii noștri vă așteaptă cu ochii plini de lacrimi și inima plina de speranță și bucurie pentru că nici ei nu au copii sau nu mai au copii pentru că i-au abandonat, i-au uitat poate, i-au lăsat in voia sortii cum este și cazul bunicii Elena pe care am salvat-o dintr-o casă, de fapt o cocioaba de gheață, atat de frig era si ea degerată…..aflata lângă pădure, undeva prin zona Dorohoiului .”Ești că fata mea tu!” 

Ne spune dna Elena cu ochii plini de lacrimi și… “așa mi-i draga copchila matale, ni-s tari dragi copchii ” Ne doare fiecare poveste pe care o aflăm de la cei care ne trec pragul dar ne consolam cu faptul că la Casa Nicolae își gasesc liniștea, au parte de înțelegere, empatie, asistență medicală, hrană și mai ales căldură. 

Siguranta că nu vor mai îngheța de frig. Dragilor bunica Elena vă așteaptă la Casa Nicolae- este mai greu începutul, dar odată ce v-ați decis să faceți pasul acesta vă garantăm că nu ve-ți regreta. Satisfacția de a ajuta, de a fi sprijin, speranța, lumină în viața cuiva este inegalabilă!

Casa Nicolae este salvarea bunicilor și a părinților bolnavi și abandonați!Ne puteți sprijini în continuare sa-i ajutam!


Cum puteti face acest lucru:

Rezervand din calendar o masa calda

Incalzind o zi Casa Nicolae

Firmele pot rezerva mese calde sau ne pot ajuta in baza unui contract de sponsorizare pe care il pot descarca de pe website.

Va multumim!

Sprijina Casa Nicolae sau rezerva o masa de mai jos, cumpara lemne: https://www.asociatia-happy.ro…

Pentru firme: Dacă doriți să rezervați prin firma, o puteți face în baza unui contract de sponsorizare. Rezervați, achitați, descărcați contractul de sponsorizare, îl completați ne trimiteți un exemplar completat la [email protected] Descarca contract.

————————————————————————————

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button