CulturaLocal

„Capra cu trei iezi” la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

Dragilor,

În această săptămână vă invităm să vizionaţi în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” spectacolul „Capra cu trei iezi”, după următorul program:

–  joi, 11 martie  şi vineri, 12 martie 2021, de la ora 18:00

– sâmbătă, 13 martie  şi duminică, 14 martie 2021, de la ora 11:00

Spectacolul „Capra cu trei iezi” este o adaptare după Ion Creangă, dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuţie fac parte actorii:  Andreea-Elena Popovici, Mihaela Ștempel, Renata Voloșcu / Mihaela Ştempel, Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu

Vârsta publicului: 3-9 ani

Preţ bilet 12 lei

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51. Nu se fac rezervări la spectacole, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

Vă aşteptăm cu drag!

Până atunci… toate cele bune!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!