Local

Botoșănenii în fața valului 5 COVID: „Dacă se respectă măsurile sanitare, nu cred că există un risc mare de infectare”

Valul 5 al îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este în plină ascensiune și, în acest context, prefectul județului Botoșani a făcut, marți, în cadrul unei conferințe de presă, un apel public către poulație. A cerut tuturor să poarte mască, chiar dacă nu e impusă la exterior, să respecte distanța și celelalte reguli impuse de autorități.
„Încet, încet, intrăm în valul 5 și fac un apel public la responsabilitate, la portul măștii, chiar dacă, deocamdată, nu este obligatorie în exterior, dar și la păstrarea distanței fizice și la respectarea tuturor măsurilor sanitare impuse de autorități. Dacă se respectă măsurile sanitare, nu cred că există un risc mare de infectare”, a spus prefectul județului Botoșani.

Oficialul a insistat pe o atenție și o grijă sporită la slujba de Bootează atunci când oamenii obișnuiesc să se îmbulzească. „Într-adevăr, în fiecare an de Bobotează se crează acele aglomerații, în momentul în care se finalizează slujba și se împarte sfânta aghiasma”, a adăugat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button