Localsocial

Botoșăneanul Vlad Plăcintă, nominalizat la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Președintele Asociației „Salvează o Inimă”, Vlad Plăcintă, a fost nominalizat din partea Structurii Teritoriale din Botoșani a Colegiului Național al Asistenților Sociali (CNAS) din România, pentru a reprezenta județul la Gala Națională a Excelenței, ediția a VIII-a.

Potrivit reprezentanților CNAS din Botoșani, Vlad Plăcintă a fost ales să ducă numele județului mai departe, fiind o personalitate remarcabilă, prin nenumărate titluri și distincții oficiale, poziționându-se ca lider în topul celor mai activi, mai dedicați, mai eficienți și de succes oameni din județ.

Cu o activitate și experiență de aproximativ 10 ani în domeniul proiectelor desfășurate prin Asociația „Salvează o Inimă”, Vlad Plăcintă a reușit să colecteze peste 14 milioane de euro prin proiecte și donații, reușind cu aceste fonduri să ofere servicii ce au impactat într-un mod pozitiv viețile și nevoile extreme a sute și sute de copii și adulți aflați în situații de risc.

„Pentru noi, domnul Vlad Dumitru Plăcintă este și va rămâne mereu un luptător ce a demonstrat că deține cheia succesului atunci când este nevoie de a fi eficient în lupta pentru a ajuta semenii aflați în situații critice, de nevoi și lipsuri extreme. Mulțumim domnului Vlad Dumitru Plăcintă pentru întreaga activitate și pentru faptul că a acceptat nominalizarea de a reprezenta județul Botoșani în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VIII-a”, au declarat reprezentanții Structurii Teritoriale a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România.

Perioada pandemică a fost pentru Vlad Dumitru Plăcintă prilej de implicare maximă în ceea ce privește oferirea de servicii și echipamente specifice protecției împotriva infecției cu Coronavirus, inițiind și sprijinind în același timp și un adăpost pentru bătrânii străzii, precum și un așezământ pentru copiii orfani.

„Sunt onorat ca în acest an să reprezint județul Botoșani La Gala Națională a Excelenței în Asistență socială. Mulțumesc frumos pentru încrederea acordată Structurii teritoriale Botoșani a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România”, a declarat Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o Inimă”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button