InfractionalLocal

Botoșăneancă reținută de polițiști după mai multe furturi

La data de 28 aprilie 2021 polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonață de reținere pentru 24 de ore pe numele unei femei de 38 de ani din municipiul Botoșani, cercetată sub aspectul comiterii a patru  infracțiuni de furt.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada  noiembrie 2020-aprilie 2021, aceasta, profitând de neatenția victimelor care se aflau în zone aglomerate de pe raza municipiului (Calea Națională, Piața Centrală, Strada Grivița) și care aveau aveau bunuri constând în bani sau telefoane mobile în buzunare exterioare ale hainei sau în gențile purtate în partea din spate a corpului,  ar fi sustras bunuri și bani în valoare totală de peste 7.000 de lei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial.

Femeia de 38 de ani a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În această perioadă vom acționa cu efective mărite în zonele aglomerate pentru prevenirea și combaterea furturilor din buzunare sau genți.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni vă recomandăm să manifestați atenție deosebită la bunurile pe care le aveți asupra dumneavoastră în momentul în care vă aflați în zone aglomerate, să nu purtasți bunuri în buzunarele posterioare ale vestimentației, iar accesoriile de tip geantă sau rucsac să fie purtate în față, astfel încât să aveți control asupra acestora.   

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!