InfractionalLocalsocial

Bărbat evacuat din locuință cu Poliția, după o ceartă cu soția

La data de 02.06.2022, orele 00:08, Poliția Mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din mun. Suceava cu privire la faptul că soțul este agresiv și face scandal în locuință.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică iar la adresa indicată au fost identificați cei doi soți, ambii din mun. Dorohoi, dar care locuiesc fără forme legale în Suceava. În urma discuțiilor purtate cu aceștia a rezultat faptul că cei doi sunt căsătoriți de circa 7 ani de zile și au împreună un copil în vârstă de 5 ani care locuiește cu ei. Între ei au avut loc unele discuții contradictorii de-a lungul timpului și pentru faptul că bărbatul consumă băuturi alcoolice și devine agresiv.

Astfel, în seara de 01.06.2022 în jurul orelor 23:30 în timp ce cei doi se aflau în locuință, la un moment dat bărbatul i-a adresat amenințări cu acte de violență soției și a agresat-o, motiv pentru care femeia a apelat SNUAU 112.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent asupra vieții și integrității femeii, cea în cauză dorind emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva soțului său.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar după efectuarea verificărilor a fost emis ordinul de protecție provizoriu, împotriva acestuia pe o perioada de 5 zile. Bărbatul a fost evacuat din locuința unde locuia cu soția lui.

Femeia a depus plângere împotriva soțului ei sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Violență in familie” faptă prev. și ped. de art. 199 alin 1 din Cod Penal raportat la art 193 alin. 1 din Cod Penal  și ,,Amenințarea faptă prev. și ped. de art. 206, alin 1 din Cod Penal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button