Bancul zilei

BANCUL ZILEI | Un șofer de autobuz

Într-o zi, un șofer de autobuz a mers, ca de obicei, la serviciu, și-a pornit autobuzul, și a plecat pe traseu. Nimic deosebit, la primele câteva stații: câțiva oameni care au urcat, câțiva care au coborât, și totul a fost OK.

La următoarea stație însă, un tip enorm a urcat în autobuz, cam 1,90 m, cu constituție de luptător categoria grea … s-a uitat spre sofer zicand: “Big John nu plătește!” și s-a așezat pe un scaun. V-am spus că șoferul avea cam 1,60 m, era slăbănog și genul de om blând? Așa că nu s-a certat cu Big John, dar nu i-a convenit chestia asta deloc.

În următoarea zi, se întâmplă același lucru: Big John a urcat iar în bus, a spus tare că el nu plătește și s-a asezat.

Următoarea zi iarăși…., și-n zilele următoare la fel. Până când, șoferul n-a mai rezistat, deja avea insomnii din cauza lui Big John, care-și bătea joc de el. Așa că, într-un final, s-a înscris la niste cursuri de body-building, karate, judo, și alte arte marțiale. După câteva luni, deja era foarte puternic. Așa că, în momentul în care Big John urca în bus, și spuse “Big John nu plătește”, șoferul s-a ridicat, i-a aruncat o privire cruntă, și-a zbierat la el:

-“Și de ce nu?”

Big John l-a privit foarte uimit, și i-a replicat:

-“Big John are abonament”!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button