CulturaLocal

„Aventurile lui Chiţ”, spectacol pentru cei mici la Cinematograful Unirea

Vă invităm la Cinematograful Unirea să vizionați duminică, 27 noiembrie  2022, de la orele 11:00 și 12:30, spectacolul  „Aventurile lui Chiţ”.

Veţi urmări o poveste a  unui şoricel „de teatru”. El ronţăie decorurile vechi depozitate în podul teatrului, decoruri şi recuzita de care toata lumea pare că a uitat. Mai puţin Chiţ, care, scotocind prin cutii de carton se întâlneşte cu o balerină, cu câţiva cântăreţi mexicani, cu doi instrumentişti şi chiar cu câteva fantome. Chiţ îi aduce la rampă pe noii lui prieteni, personajele având un rol prin care s-au definit.

Regia, scenografia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Valentin Dobrescu.

Păpuşile sunt mânuite de actorii: Andrei Bordianu, Andrei Iurescu, Ana-Maria Apetrei,  Cosmin Tanasă, Renata Voloșcu, Oana Asofiei, şi Pavel Petrași.

Spectacolul „Aventurile lui Chiţ” a fost prezentat în anul 2000 în cadrul Festivalul Internaţional „Sub căciula lui Guguţă” de la  Chişinău – Republica Moldova. Spectacolul a fost apreciat de juriu şi distins cu  Premiul pentru inovaţii în arta animaţiei spectacolului „Aventurile lui Chiţ”

Preţ bilet 15 lei

Biletele pentru acest spectacol se pot achiziţiona doar în ziua de duminică, de la sediul cinematografului Unirea cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button