Local

Atenție, șoferi! Restricții de circulație, astăzi, în municipiul Botoșani

Traficul va fi restricționat parțial și temporar, sâmbătă după-amiază, pe mai multe străzi din municipiul reședință de județ. Atunci va avea loc Crosul „Împreună pentru comunitate”.

Astfel, în intervalul 17:00 – 17:40 șoferii trebuie să aleagă alte trasee pentru a ajunge unde și-au propus.

Traseu: plecare Colegiul Național „A.T. Laurian” – Str. Nicolae Iorga – Intersecție Bazar- Calea Națională- Uvertura Mall – Str. Cuza Vodă – Hotel Rapsodia – Sosire Colegiul Național „A.T Laurian”.

Pe lângă promovarea sportului în comunitate, evenimentul mai are scopul de a strânge fonduri care să vină în sprijinul unei fetițe cu chip de înger, care suferă de leucemie. În plus, vor fi ajutați și copiii pasionați de sport din mediile defavorizate ale județului Botoșani.

Ne adresăm tuturor botoșănenilor, cu mic cu mare, copii și vârstnici deopotrivă, prieteni, familii, sportivi. Pentru orice pasionat de cros/alergare ocazia participării la un cros urban prin centrul municipiului Botoșani este o experiență inedită. Împreună avem oportunitatea promovării sportului și a spiritului de comunitate pentru un viitor mai bun, mai sănătos! Anul acesta vom alerga împreună pentru Amelia Cara (https://salveazaoinima.ro/cara-amelia/) şi copiii care practică sport din mediile defavorizate ale județului Botoșani, a declarat Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova”, organizatorul evenimentului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button