Liga 1Sport

Astăzi, FC Voluntari – FC Botoșani

FC Voluntari joacă azi acasă cu FC Botoșani, de la ora 18:30

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 20 de ori în principala competiţie internă, de patru ori s-au impus ilfovenii, de nouă ori au câştigat moldovenii, iar alte șapte meciuri s-au terminat la egalitate.

Palmares cu FC Voluntari gazdă: 10 meciuri – 3 victorii FC Voluntari – 5 remize – două succese FC Botoşani.

Întâia dispută a avut loc pe 7 august 2015, FC Voluntari – FC Botoşani 1-1, marcatori Adrian Bălan şi Cabrera, ambii aflaţi la primele reuşite în campionat.

Prima victorie din contul moldovenilor: 29 aprilie 2016, FC Botoşani – FC Voluntari 4-2.

Prima victorie din contul ilfovenilor: 5 august 2016, FC Voluntari – FC Botoşani 4-2.

Cea mai recentă întâlnire directă: 9 aprilie 2021, FC Voluntari – FC Botoşani 1-1, goluri înscrise de Droppa, respectiv Ashkovşki.

Ce a declarat Mihai Ciobanu, directorul tehnic al lui FC Botoşani

Intrarea pe stadion va fi permisă doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button