Convocați la lotul U21 pentru meciurile cu Ucraina și Malta, Cătălin Itu și Valentin Costache nu vor juca în această rundă, cu FC Botoșani. Fiind considerați contacți ai celor infectați de la naționala de tineret, cei doi au fost izolați de club imediat după sosirea la Cluj, pentru evitarea oricăror probleme. Asta chiar dacă au ieșit negativ la testele de la lot.

Cele două pierderi cântăresc semnificativ pentru CFR Cluj. Cei doi erau jucătorii eligibili pentru regula U21 pe care „Bursucul” s-a bazat cel mai mult în ultimele două sezoane. Astfel, tehnicianul campioanei en-titre va improviza în această seară. Îl va titulariza în premieră în atac pe Nicolae Carnat (22 de ani), fotbalistul adus de la Sepsi, și îl va arunca în luptă și pe fundașul Denis Ciobotariu (22 de ani). Cel mai probabil, Ciobi jr. va fi înlocuit încă din primele minute ale partidei.

Probleme de lot sunt și la FC Botoșani. Ambii jucători U21 de bază, Chindriș (suspendat) și Haruț (coronavirus), sunt indisponibili, potrivit gsp.ro