InfractionalLocal

Aproape 400 de amenzi și 25 permise reținute de polițiștii botoșăneni, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale și au intervenit la  54 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 368 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 255.765 de lei și au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 25 permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.

Acțiune a polițiștilor din Botoșani

 

La data de 3 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul rutier, și a faptelor antisociale.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 27 de persoane, au fost controlate 18 autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de  26.600 de lei.

Totodată pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere.

 

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi

La data de 3 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni și Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și menținerea unui climat de ordine și siguranța publică.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 68 de persoane, au fost controlate 66 de autovehicule, au fost efectuate 23 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 38 sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.490 de lei.

 

Dintre acestea, 25 sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier, respectiv depășirea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării, 3 permise de conducere.

Acțiune a polițiștilor din Ștefănești

La data de 3 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și menținerea unui climat de ordine și siguranța publică.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 62 de persoane, au fost controlate 46 de autovehicule, au fost efectuate 15 testări etilotest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.350 de lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button