ANUNT | Primăria Avrămeni face angajări!

Primăria comunei Avrămeni, județul Botoșani, organizează, în condițiile prevederilor H.G. nr.286/2011 cu modificările și completările ulterioare, concurs de recrutare în data de 05 februarie 2019 , ora 10,00 proba scrisă și interviul în data de 08 februarie 2019 începând cu ora 13,00, la sediul Primăriei pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual de execuție vacant de referent cultural gradul 1(studii superioare) la Căminul Cultural.

Condiții specifice de participare la concurs:

  1. nivel studii superioare, respectiv studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă sau echivalentă în domeniul muzică, teologie sau psihologie ;
  2. vechime în specialitatea studiilor specialitate de cel puțin 1(unu) an;
  3. dovadă participare la Concursuri naționale sau internaționale însoțite de cel puțin un premiu;

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art.6 din Hotărârea Guvernului nr.286/2011, actele necesare putând fi depuse începând cu data de 11.01.2019  până la 29.01.2019 respectiv într-o perioadă de 10 zile de la data publicării anunţului conform prevederilor articolului 19, alin.(1) a H.G. nr.286/2011. Selecţia dosarelor se va efectua cu respectarea prevederilor articolului 19, alin.(2) a H.G. nr.286/2011 cu modificările şi completările ulterioare, respectiv în termen de maxim 2 (două) zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor de înscriere. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficialăavrameni.ro sau la afișierul instituției. Relaţii suplimentare se pot obţine secretariatul comisiei de concurs de la sediul Primăriei Comunei Avrămeni, Județul Botoşani, telefon 0231563010.

 

 

 

 

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Tags: