Liga 1Sport

Alți doi jucători de bază ai FC Botoșani sunt vizați de Gigi Becali

FCSB continuă campania de transferuri. După ce l-a luat pe Malcom Edjouma de la FC Botoşani, Gigi Becali mai vrea doi jucători de la clubul patronat de Valeriu Iftime. Dacă interesul pentru stoperul Joyskim Dawa (25 de ani) e ceva mai vechi, albanezul Enriko Papa (28 de ani, foto sus) e ultimul intrat pe lista vicecampioanei.

Valeriu Iftime e dispus să negocieze pentru Dawa, dar după meciul din această seară cu Dinamo. În schimb, albanezul Papa e netransferabil, la fel ca antrenorul Marius Croitoru:
“La Dawa este discutabil, la un preţ bun poate să plece. Marius Croitoru face lotul, nu eu. Azi nu negociez cu nimeni. După meciul de diseară pot să negociez. Ultima discuţie pe care pot să o am pentru un transfer sau pentru Dawa va fi după meciul cu Dinamo.
Papa nu e de vânzare. Dacă la Botoşani ceva nu e de vânzare, e vorba despre antrenorul Marius Croitoru şi Papa, ca să ştiţi”, a anunţat preşedintele celor de la FC Botoşani, pentru Telekom Sport.
Căpitanul echipei din Moldova e om de bază în acest sezon, în care a jucat 20 de meciuri, dar a intrat în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani şi Becali vrea să profite de situaţie pentru a-l aduce la FCSB. Conform Telekom Sport, au existat primele discuţii, iar Iftime a transmis că ar fi dispus să-l vândă pe Enriko Papa, dar doar dacă va reuşi şase puncte din următoarele trei etape, performanţă care ar fi echivalentă cu o noă calificare în play-off.
Dacă Papa, fotbalist cotat la un milion de euro, ar putea fi subiectul unei mutări surprinzătoare, lucrurile stau puţin diferit în cazul stoperului Dawa. Becali îl doreşte de mai multă vreme, dar s-a lovit de opoziţia lui Mihai Stoica, cel care, în ciuda nevoii evidente de încă un stoper, consideră că africanul nu e pregătit pentru a face pasul spre FCSB:

“Mie îmi place de Dawa, dar colaboratorii mei nu-l vor. El mai are contract şi Iftime cere mai mult. Eu pe Dawa l-am văzut prima dată. Dacă ar fi după mine, l-aş lua, dar mai fac şi cum zic colaboratorii mei. Câteodată mai fac ca ei, când e de dat bani. El e fundaş central, dă cu capul, dă şi goluri”, spunea Becali, zilele trecute.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button