Local

Alexia, vizitată de medicul care i-a oferit șansa la o viață normală, după accidentul de la Pașcani – FOTO

Vizită emoționantă duminică pentru Alexia, adolescenta rănită în urma accidentului de la Pașcani.

Tânăra căreia chirurgii din Iaşi au reușit să-i replanteze ambele brațe, a primit acasă vizita medicului Sidiona Susanu, doctorul care i-a oferit șansa la o viață normală.

„Fiind in vizita in Botosani, nu am putut refuza invitatia Alexiei! M-am bucurat nespus sa o gasesc bine, fericita in mijlocul familiei, facand pasi importanti in recuperarea sa!“, a scris medicul pe Facebook

Pentru Alexia, Sidiona Susanu nu este doar medicul primar de chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă şi coordonatorul secţiei de chirurgie plastică de la Spitalul de Copii “Sfânta Maria” din Iaşi. Este „un inger printre oameni” așa cum numit-o tatăl Alexiei.

„Daca cineva ne-ar intreba ce ne-am dori in aceasta zi de Duminica,i-am arata pozele acestea si i-am spune ca deja avem TOT ce ne face fericiti!!

Multumim dna Sidonia Susanu pentru vizita!

Ne-ati umplut casa cu liniste sufleteasca!”, este mesajul postat de tatăl Alexiei.

Alexia a fost accidentată grav după ce autocarul în care se afla alături de membrii ansamblului folcloric din care făcea parte, s-a răsturnat într-o curbă la intrarea în municipiul Paşcani. Pasagerii se îndreptau spre Slobozia, pentru a participa la un festival. În urma accidentului din 17 decembrie, 27 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page