Local

Adresabilitatea pacientelor la Maternitatea Botoșani a rămas ridicată, chiar și după cazul Alexandrei Ivanov

Adresabilitatea pacientelor la Maternitatea Botoșani a rămas ridicată, chiar și după cazul Alexandra Ivanov.

Managerul Spitalului Județean „Mavromati” Botoșani, medicul Monica Adăscăliței, a declarat că mămicile vin, în continuare, să nască la Secția de Obstetrică și Ginecologie a unității spitalicești.

Adresabilitatea a rămas ridicată la maternitate și multe mămici nasc. Acum că s-au îndreptat către alte maternități, nu pot să spun că nu am informația directă. Doar medicii curanți știu ce paciente urmau să nască și care s-au prezentat sau nu la maternitate. Dar, în continuare, adresabilitatea și numărul de paciente este ridicat la Maternitatea Botoșani”, a declarat Monica Adăscăliței.

Managerul spitalului spune că a început procesul de reorganizare a tuturor secțiilor, implicit a celei de Obstetrică și Ginecologie și că urmează ca împreună cu Comitetul director al spitalului să fie numit un medic coordonator, până la organizarea concursului.

Facem o reorganizare a întregului spital. Reorganizăm toate secțiile și încercăm să facem schimbări pe secții în funcție de adresabilitate, de cerințe, de nevoi. După discuțiile cu toți medicii șefi de secție și medicii curanți, pentru că până la urmă toată lumea trebuie să participe la această reorganizare, vrem să găsim soluția ideală pentru a crește și fluidiza activitatea medicală în spital. Vom găsi soluția cea mai bună în ceea ce privește nominalizarea coordonatorului până la organizare postului prin concurs”, a precizat managerul spitalului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page