Importantsocial

Adelina și polițiștii de frontieră, ajutoarele lui Moş Crăciun – FOTO

La sfârşitul anului trecut, poliţişti de frontieră botoşăneni au organizat mai multe campanii umanitare. Atunci au fost descoperite şi o parte dintre lucrările Adelinei, aranjate frumos într-un birou.

Pentru că lucrările sale au trezit mult entuziasm şi mulţi dintre colegi şi-au dorit să aibă câte un tablou, propunerea de a le „cumpăra” a venit imediat. Atunci a fost înfiinţat „Colţul Adelinei”, un perete unde toate lucrările sale au fost expuse.
Adelina a decis ca din banii strânşi din vânzarea picturilor, să achiziţioneze daruri pentru cei mai puţin norocoşi, să dea mai departe ceva din darul primit de ea.

“Colțul Adelinei” a dăinuit peste timp, iar pe parcursul anului 2020, Adelina a pictat tablouri, pietre și globulețe. Toate acestea au ajuns din nou la colegi. Toate au fost cumpărate pentru un scop nobil, acela de a ajuta Asociaţia “Luisa Maria” din Darabani.

Inițiativei de a se transforma în ajutoarele lui Moș Crăciun i s-au alăturat poliţiştii de frontieră botoșăneni, dar și organizațiile acestora – Corpul Național al Polițiștilor Botoșani, Asociația Internațională a Polițiștilor IPA Regiunea 3 Botoșani și Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) – Biroul Botoşani.

Scopul final a fost de a aduce o bucurie copiilor cu autism, paralizie cerebrală şi Sindrom Down înscrişi în Asociaţia “Luisa Maria” din Darabani.

Polițiştii de frontieră, încă o dată în plus, sunt alături de comunitate și în special alături de persoanele vulnerabile din zona de frontieră. Darurile oferite prin contribuţia benevolă a colegilor sperăm să le facă sărbătorile mai fericite!

Sursa: facebook Poliția de frontiera Iași

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!