Local

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere

La data de 5 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, și cei ai Poliției orașelor Săveni, Ștefănești și Flămânzi, au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere grave.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 185 de persoane, au fost controlate 161 de autovehicule, au fost efectuate 124 de testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.700 de lei.

Totodată pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere, și retras un certificat de înmatriculare.

 

 

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi

 

La data de 5 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni și Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 49 de persoane, au fost controlate 37 de autovehicule, au fost efectuate 5 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 27 sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.630 de lei.

Totodată pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

 

 

 

 

 

Acțiune a polițiștilor din Darabani

 

La data de 5 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 21 de persoane, au fost controlate 19   autovehicule, au fost efectuate 5 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.695 de lei.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page