AccidentEveniment

Accident cu 18 victime în Bacău. Şapte oameni au murit, după ce o maşină a intrat într-un microbuz

Un accident grav s-a petrecut duminică dimineaţă, în Bacău, după ce o maşină a intrat într-un microbuz în care se aflau 15 persoane. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Incidentul s-a petrecut  în apropiere pe DN 2, în apropiere de Răcăciuni, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal  cu un microbuz în care se aflau 15 persoane.

Șapte dintre victime au fost declarate decedate. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. În urma impactului dintre un autoturism şi un microbuz, toate persoanele din cele două maşini u rămas încarcerate.

În autoturism, pe lângă şofer, se află şi doi copii, pe bancheta din spate, găsiţi inconştienţi. De asemenea, în microbuz, oamenii au rămas blocaţi, toţi fiind grav răniţi şi inconştienţi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău a activat planul roşu de intervenţie. La faţa locului au fost trimise echipaje pentru Descarcerare, echipaje SMURD, un echipaj pentru transport victime multiple, echipaje SAJ, dar şi echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Galaţi, echipaje de la ISU Vrancea, precum şi elicopterul SMURD de la Iaşi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button