ImportantLiga 1Sport

Academica Clinceni – FC Botoşani 2-1

Academica Clinceni a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 2-1, și rămâne pe locurile de play-off din Liga 1.

Învingătoare runda trecută în faţa lui Dinamo cu un categoric 4-0, FC Botoşani revine în prim-planul luptei pentru un loc în play-off. Deşi au început slab returul, cu un 0-1 pe teren propriu cu codaşa FC Argeş, moldovenii şi-au revenit rapid. Astfel, a urmat un succes la Iaşi, 1-0 cu Poli, şi victoria fără dubii în faţa „câinilor”.

Adi Popa a marcat primul său gol în tricoul ilfovenilor în minutul 13, cu un șut de la distanță, care a prins pământul și l-a învins pe Hankic. Al Mawas a egalat 14 minute mai târziu, cu un șut pe jos din interiorul careului. A fost primul gol al sirianului în Liga 1.

Moldovenii au bifat trei ocazii periculoase până la pauză, prin Ongenda, Keyta și Rodriguez, dar nu au reușit să marcheze. După pauză, Botoșaniul a rămas în zece după eliminarea lui Șeroni, iar ilfonveii au preluat conducerea jocului.

Chunchukov a marcat în minutul 73, după ce a trecut de trei adversari și l-a executat pe Hankic cu un șut la colțul lung. Chiar și în zece, moldovenii au încercat să egaleze. Toutouh a bifat două ocazii periculoase în finalul partidei. Academica Clinceni – FC Botoșani s-a încheiat 2-1, iar ilfovenii au urcat pe locul cinci în Liga 1, cu 29 de puncte. Botoșaniul a rămas pe locul șapte, cu 24 de puncte, potrivit digisport.ro

Sursa foto: Arhiva

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!