Important

LOCAL | Manifestările legate de ,,Ziua Satului Corni” se amână. Inițiatorul evenimentului, primarul Dorel Dorneanu, este în stare foarte gravă

Manifestările prilejuite de ,, Ziua Satului Corni” se amână pentru o dată ce va stabilită ulterior. Decizia a fost luată de administrația locală a comunei Corni și este determinată de starea gravă în care se află în aceste momente primarul Dorel Dorneanu. Edilul comunei este de altfel cel care s-a ocupat de toate detaliile sărbătorii, în încercarea de a oferi comunității locale un moment al bucuriei, o zi în care locuitorii să uite de griji. ,, El a fost inițiatorul și nu putem face spectacolul fără el. Se amâna manifestările la Zilele comunei la Corni pentru o dată care se va stabili ulterior în funcție de starea primarului”, a precizat viceprimarul comunei Corni, Ilie Oniciuc.

Primarul comunei Corni se află într-un spital din Brașov, în stare foarte gravă, după ce a a suferit un accident groaznic în gospodărie. Locuitorii comunei Corni se roagă pentru primarul lor și îl așteaptă cât mai curând în mijlocul lor.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page