EvenimentImportant

LOCAL | Una dintre ,, Fetele din Botoșani” a adus tuturor un dar de suflet minunat – VIDEO

În mijlocul Postului Paștelui, în plin exercițiu de credință, voință și dăruire, primim de la Loredana Călin, una dintre ,,Fetele din Botoșani”, care au pus în cântec valorile județului nostru, un dar de suflet, un cântec bisericesc, interpretat în maniera profesionistă și caldă cu care ne-a obișnuit până acum. Vocea sa ne trimite să privim în suflet, în spiritul acestei perioade, pentru a remedia unele derapaje și pentru a ne împăca cu Dumnezeu. Filmările au fost realizate la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava (Pr. Ier. Spiridon) și la Biserica ”Sf. Nicolae” din Flămânzi (Pr. paroh Nicolae Ursărescu).”,  iar echipa cu care a lucrat la realizarea videoclipului și a înregistrărilor este una de elită.

Pe pagina sa de facebook, Loredana Călin mulțumește tuturor pentru dragostea cu care îmbrățișează mesajele muzicale trimise de artistă și menționează componența echipei care a sprijinit-o.

,,Buni prieteni, aflându-ne în perioada Marelui și Sfântului Post, vă dăruiesc cu sufletul această cântare bisericească, îndemnând la un moment de introspecție, dorindu-vă post cu folos și zile binecuvântate tuturor!

Le mulțumesc celor implicați la realizarea acestui material,
Ison: Andrei Todireanu, Gheorghe Bulboacă, Cristian Hariga, Ionuț Rusuceanu, Iuliu Oliver Popescu, Florin Ionuț Boicu și Ionuț Drăgoi.

Videograf: Cosmin Tomoiagă

Inginer de sunet: Iachim Didi

Filmările au fost realizate la Mănăstirea ”Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” (Pr. Ier. Spiridon) și la Biserica ”Sf. Nicolae” din Flămânzi (Pr. paroh Nicolae Ursărescu)”, spune artista,

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page