Localsocial

300 de elevi și preșcolari din Gorbănești și Hlipiceni sărbătoriți de social-democrați – FOTO

Ziua de 1 iunie a adus bucurie și pentru 300 de preșcolari și elevi din comunele Hlipiceni și Gorbănești. Sărbătoriții zilei au fost încântați de surprizele dulci, cărțile, jocurile și atelierele antrenante pregătite cu inima deschisă de femeile și de tinerii social-democrați.

Copiii nu au încetat să îi surprindă pe adulți cu tot soiul de întrebări, cerințe sau idei. Ba mai mult, cei mici le-au explicat organizatorilor cum trebuie să picteze figurinele din ipsos sau cum să modeleze plastilina, un dialog firesc, de unde nu au lipsit răbdarea de a-i asculta și respectul.

Le mulțumim copiilor pentru că ne-au fost parteneri în această zi minunată și pentru că au strălucit, cu zâmbete largi, la fel ca și soarele care ne-a fost un prieten de nădejde. Mulțumiri se îndreaptă și către colegii noștri primari, domnii Marian Luchian și Ionuț Melinte, pentru sprijinul oferit în organizarea acestor activități“, a declarat deputatul Alexandra Huțu.

Cei mici au fost răsplătiți cu cărți, diplome, pizza, sucuri, dulciuri și baloane de săpun, iar activitatea s-a încheiat cu multe zâmbete sincere și îmbrățișări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button