Localsocial

Jandarmii botoșăneni sunt în doliu. „Faptul că la 44 de ani se moare după ce ai ieșit din tura de 12 ore de la serviciu…”

Efectivul Inspectoratului de Jandarmi Botoșani trece prin momente grele după ce unul dintre camarazi, Marius Repca, a trecut la cele veșnice la numai 44 de ani, în mod fulgerător. Pentru toți dispariția lui Marius este un șoc care are rolul de a trezi la realitate. Concluzia se desprinde din mesajele care curg pe pagina de facebook a Inspectoratului de Jandarmi Botoșani, care și-a schimbat imaginea simbol cu doliul. Marius a fost un profesionist desăvârșit, un  camarad de nădejde și un familist convins, iar plecarea sa prematură a îngenuncheat de durere o întreagă comunitate.
„Pierderea camaradului nostru, Marius Repca, a creat o durerea profundă atât în rândul familiei sale, cât și în rândul colegilor săi, care nu îl vor putea uita niciodată.
După o vechime de 22 de ani în slujba cetățenilor, Marius a demonstrat întotdeauna că este un om echilibrat și de bază la fiecare intervenție la care participa, fiind considerat de către colegi, mâna de fier al echipajului de jandarmi din care făcea parte.
Faptul că la vârsta de 44 de ani se moare după ce ai ieșit din tura de 12 ore de la serviciu, ne face pe mulți dintre noi să realizăm că viața e chiar suprizătoare și trebuie să o trăim din plin, pentru că nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume.
Colegul nostru, Marius, a plecat mult prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere dar și o soție și două fetițe minunate care mereu îl vor aștepta pe tati acasă. Fie ca bunul Dumnezeu să le poată alina durerea iar lui Marius să-i odihnească sufletul în pace!
Pe bunul nostru coleg, nu-l vom mai caută la telefon sau acasă, de azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai plecă niciodată”, este unuldintre mesaje.
Marius Repca a trecut la Domnul în urmă cu două zile la puțin timp după ce s-a întors acasă de la serviciu. A lăsat un gol imens în inimile prietenilor și colegilor.
Dumnezeu să-l ierte!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page