AdministratieJudetsocial

Vești bune pentru locuitorii comunei Stăuceni. Vin bani pentru proiectul de extindere și modernizare a sistemului de alimentare cu apă

Primarul Cozmin Epuraș a anunțat că a inițiat și a obținut o finanțare europeană pentru proiectul de extindere și modernizare sistem de alimentare cu apă a comunei Stăuceni. Edilul a declarat, vineri, că a fost semnat deja contractul de execuție al lucrărilor, iar disconfortul creat în comună de lipsa apei curente pentru lungi perioade de timp este pe cale să devină amintire.

„Apa potabilă pentru populație a fost și va rămâne o prioritate pentru toate autoritățile, fie că vorbim la nivel local, regional sau global. Apa curentă reprezintă un indice important al calității vieții, al dezvoltării economice și, de ce nu, un standard de normalitate al unei comunități rurale cum este comuna Stăuceni. Locuitorii din Stăuceni cunosc bine ce înseamnă disconfortul creat de lipsa apei pe perioade lungi de timp sau distribuția cu intermitențe, mai ales acum când situația epidemiologică reclamă măsuri de igienă deosebite. Toate eforturile noastre de a redresa această situație nu au avut efectul pe care ni l-am dorit, problemele trenând în continuare. De aceea ținând cont de aceste aspecte, primăria Stăuceni a inițiat și obținut o finanțare europeană pentru proiectul de extindere și modernizare sistem de alimentare cu apă a comunei. Iată azi a fost semnat contractul de execuție al acestor lucrări”, a declarat primarul comunei Stăuceni, Cozmin Epuraș.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page