social

Președintele Asociației ,,Susține-i pe cei de lângă tine” din Botoșani și-a făcut un cadou inedit de ziua lui, bucuria unei familii din Dângeni – FOTO

Sâmbătă membrii familiei familiei Poloboc din comuna Dîngeni, satul Iacobeni, au avut parte de o surpriză plăcută din partea Asociației ,,Susține-i pe cei de lângă tine”. Aceștia au primit lemne, alimente și un cuvânt de încurajare din partea lui Emanuel Corduneanu, cel care a pus bazele acestei structuri de ajutorare a celor cu care viața a fost mai puțin generoasă. Astăzi este ziua lui și în loc de cadouri și-a dorit să-și ajute semenii. Familia Poloboc se luptă cu greutăți de tot felul, însă nu ți-au pierdut nădejdea că nu sunt singuri. Patru copilași găsesc puterea să zâmbească, dincolo de lipsurile evidente pe care părinții încearcă să le cosmetizeze. Baza familiei este mama, care îngijește soțul bolnav, având grijă și de cei patru copilași. „De ziua mea, am ales să ofer un zâmbet unei familii, voi sunteți cadoul meu. Oferă un zâmbet și o rază de speranță ori de câte ori poți, vei zâmbi și tu mai încărcat de emoție și de bucurie că ai reușit să faci ceva în loc să stai pe margine. Anul trecut, în campania  FAPTE BUNE, i-am cunoscut pe aceștia și le-am promis că o să le aducem lemne, alimente, dulciuri și câteva hăinuțe. Cei care doresc să îi ajute în continuare ne pot contacta și vă putem oferi toate informațiile esențiale. Le mulțumesc membrilor din asociație care au fost astăzi alături de mine.”, a spus Emanuel Corduneanu, președintele Asociației „Susține-i pe cei de lângă tine”, de numele căreia se leagă mai multe campanii, derulate pe parcursul anului trecut, în care zeci de copii au primit daruri, iar familii întregi au fost sprijinite cu alimente, haine și lemne.

Toți cei care doresc să sprijine în continuare acțiunile Asociației „Susține-i pe cei de lângă tine”, o pot face donând într-unul din următoarele conturi:
Asociația „Susține-i pe cei de lângă tine”:
IBAN-UL CONTULUI ÎN LEI RO17BTRLRONCRT0557162501
IBAN-UL CONTULUI ÎN EURO RO64BTRLEURCRT0557162501

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page