AccidentImportant

EVENIMENT | Mașini grav avariate pe bulevard – FOTO

Miercuri, în jurul orelor 13:00, s-a produs un accident rutier la intersecția străzii Prieteniei cu Bulevardul “Mihai Eminescu”, după ce un șofer nu a acordat prioritate.

Un bărbat de 79 de ani, conducătorul auto al unui autoturism marca Skoda, circula pe strada Prieteniei. La intersecția cu bulevardul, bărbatul nu a acordat prioritate unui autoturism marca VW care circula dinspre Carrefour spre strada Octav Onicescu, iar impactul nu a putut fi evitat.

În urma accidentului nu au rezultat victime, însă mașinile sunt grav avariate.

La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și de la I.S.U..

Related Articles

3 Comments

  1. Nu contest vinovatia celui care nu a acordat prioritate.Dar…cel care conducea Bora a vazut ca este trecere de pietoni? A redus viteza pana la limita evitarii oricarui pericol? A vazut ca era carosabil umed? Daca era mai atent si nu conducea cu viteza mare nu se intampla nimic.De cate ori nu vi s-a intamplat si dumneavoastra, stimati cititori, ca sa intre in acea intersectie un “specialist in arta conducerii” pana mijlocul intersectiei doar ca sa- i cedati trecerea, desi ar fi trebuit ca el sa opreasca?
    Va urez sa conduceti in siguranta!

  2. La cum sunt parcate masinile in intersectie nici nu ai cum sa vezi nimc daca nu intri pana in mijlocul intersesctiei. Trec prin respectiva intersectie aproape zilnic si e foarte aiurea cu masinile parcate pana in trecerea de pietoni in partea stanga, iar in fata la Tex e aceeasi poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page