RETETA | Iepure cu rozmarin

Ingrediente:
o carcasa de iepure
3-4 linguri ulei de masline
2 crengute de rozmarin
4 catei de usturoi
sare
piper
Mod de preparare: 
Spala carnea de iepure si tai-o in bucati potrivite. Adauga-o intr-un bol incapator si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Toaca marunt usturoiul si rozmarinul si amesteca-le cu uleiul de masline. Adauga-le peste iepure si amesteca bine pentru ca aromele sa se distribuie uniform. Acopera vasul cu folie alimentara si lasa-l la frigider minim doua ore pentru a se marina.

Frige apoi carnea pe gratar pana cand este bine patrunsa.

Cum se serveste iepurele cu rozmarin
Serveste carnea calda, alaturi de o garnitura de legume la gratar sau la aburi, ori alaturi de o salata de sezon.

Sursa foto: kalamazoogourmet.com

Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close