Local

LOCAL | Un băiat de 9 ani s-a accidentat la săniuș

Un băiat de 9 ani, din Lozna, a ajuns la Urgenţe, în urmă cu două zile, după ce sania cu care se dădea pe un derdeluş din apropierea casei l-a lovit în abdomen. Imediat după impact, micuţul a început să resimtă dureri puternice.

Îngrijoraţi, părinţii au chemat ambulanţa pentru a-l duce la spital. Pentru că starea micuţului a continuat să se agraveze şi după internarea la Reanimare,  medicii au decis să îl opereze în cel mai scurt timp.

„Pacientul a suferit o ruptură la nivelul intestinelor şi a intrat în sală aproape de miezul nopţii. Operaţia a decurs bine şi pacientul este în prezent internat pentru supraveghere şi tratament”, a precizat Yassin Jaber, medic în cadrul Secţiei de pediatrie.

Related Articles

2 Comments

  1. 多分、それlum-tecプッシャーのブライトリングのような洗練された技術を使用します。を見るために、ここを読む方法を使用して作成するブライトリング磁石の接触の密売人にそのアベンジャーシーウルフクロノグラフ腕時計。私は、この概念は、内部のリングを回転させるはずのクラウンの設計に変換することができるかどうかわかっていません、しかし、それは彼らのために良いスタートであるかもしれません。もう一つのアプローチは、ヘビーデューティのガスケットのシステムの1つの地獄を使うことです。この時計の開発として、我々は必然的にlum-tecの賢い解決のより良い考えを得ます。 http://www.newkakaku.com/xinq6.htm

  2. 鋼のや金のバージョンがとても類似しているので、私は彼らが両方ともである性質のいくつかを議論するのを許します。第1のケースのサイズは、古典的なオメガスピードマスタームーンウォッチスタイルの場合には適度の39.7mmワイドである。オメガ・ブラウンのストラップで彼らとペアを選びましたが、この場合において、白のコントラスト縫い目による美しいマットアリゲーターストラップ。ちょうど下の40 mmのワイドで、この服装腕時計のようにたくさん着、フォーマルな服装と長いそでのために良いことだが、その古典的な観察を絶え間なくオメガスピードマスターがまだあります。 http://www.newkakaku.com/coq1.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page