ImportantLocal

LOCAL | Incendiu de proporții la un depozit de lemne din Oneaga! FOTO!

Pompierii desfășoară în această dimineață o misiune dificilă în localitatea Oneaga, din comuna Cristești, acolo unde un depozit în care se află depozitați aproximativ 50 mc de lemne, a fost cuprins de flăcări.

Focul s-a declanșat încă de la ora 4.00 și până la sosirea pompierilor au intervenit localnicii și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile apropiate.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a trimis la fața locului 5 echipaje de pompieri care au intervenit cu apa și spumă timp de 5 ore, până au stins flăcările.

“Pompierii intervin și la această oră pentru stingerea ultimelor focare și înlăturarea efectelor. Din fericire nu au fost afectate locuințele din jur și nici nu au fost inregistrate victime” a declarat plt. adj Dorina Lupu, din cadrul ISU Botoșani.

Intervenția a fost îngreunată de prezența materialelor inflamabile, de vânt dar și de lipsa surselor de apă, în condițiile în care pompierii au fost nevoiți să aducă apă de la o distanță de aproximativ 7 km.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care dus la producerea incendiului.

 

incendiu-foc-depozit-oneaga (1) incendiu-foc-depozit-oneaga (2)  incendiu-foc-depozit-oneaga (4) incendiu-foc-depozit-oneaga (5) incendiu-foc-depozit-oneaga (6) incendiu-foc-depozit-oneaga (7)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page