Liga 1Sport

SPORT | „Mișu” Ngadeu rămâne la FC Botoșani. „Este un jucător important şi vrem să ajute la îndeplinirea obiectivului”

Campania de achiziţii a Stelei, deşi a mai rămas destul timp, nu pare să poată fii atât de spectaculoasă pe cât o anunţa campioana, prin vocea patronului Gigi Becali. Pe rând, ţintele steliştilor au căzut una după alta. După ce patronul îi anunţa ca şi semnaţi, mutările lui Celeban, Marica şi Budescu au intrat în impas. Aşa pare să se întâmple şi cu o altă ţintă a “roş-albaştrilor”, Michael Ngadeu de la FC Botoşani.

Chiar dacă nu a fost anunţat ca deja transferat la Steaua, Ngadeu are şanse foarte mici să ajungă la Steaua în această iarnă. Asta dacă e să ne luăm după spusele preşedintelui formaţiei moldave, Cornel Şfaiţer. Oficialii clubului au refuzat deja o ofertă pentru fundaşul de 25 de ani.

“Nu renunţăm la Ngadeu până în vară. Este urmărit de echipe din Turcia şi din Germania, dar în primul rând este important pentru noi şi vrem să rămână, să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. E greu să intrăm în play-off, dar e bun şi locul 7, locul 8, putem juca şi de pe aceste poziţii în cupele europene. Cred că poate avea evoluţii mai bune decât cele din acest final de an. Îi ştiu potenţialul, iar după ce va ajunge la parametrii fizici scontaţi va fi şi mai bun. Ngadeu mai are contract contract până în 2017, vom vedea din vară ce se va întâmpla”, a mărturisit Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la FC Botoşani, pentru ProSport.

Michael Ngadeu a revenit pe finalul sezonului de iarnă al Ligii 1, după mai bine de 100 de zile de inactiviate, din cauza unei accidentări. Apărătorul a fost adus la FC Botoşani de la formaţia secundă a nemţilor de la FC Nurnberg, liber de contract.

Preşedintele celor de la FC Botoşani este de părere că echipa sa poate repeta performanţa de anul trecut, atunci când a participat pentru prima dată în istorie în preliminariile Europa League. Atunci, moldovenii au profitat de problemele pe care CS U Craiova şi Dinamo le-au avut, şi au intrat în Europa de pe locul 8 al clasamentului.

3 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Ngadeu în acest sezon, venind după accidentare
550.000 € este cota de piată a fundaşului central, conform transfermarkt.de

Sursa: www.prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page