Stiri

NATIONAL | Tentativă de viol, cu repetiție. Victima este o bătrână de 87 ani! Autorul fusese eliberat condiționat de magistrați

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava pentru infracţiunile de „lovire” şi „tentativă de viol”, la aproximativ trei luni de zile după ce a fost eliberat condiţionat, el fiind încarcerat pentru o faptă similară. Şocant este că victima este aceeaşi: o bătrână care acum are 87 de ani şi pentru care coşmarul din vara anului 2013 s-a repetat. După prima faptă, individul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, însă a ieşit mai repede.

A spart un geam şi a intrat în casă peste bătrână, pentru a finaliza ce nu a reuşit în vara lui 2013

Joi dimineaţă, în jurul orei 8.40, agenţii Postului de Poliţie Ulma au fost sesizaţi despre faptul că o localnică în vârstă de 87 de ani, din satul Măgura, comuna Ulma, a fost victimă a unei infracţiuni de tentativă de viol. În urma anchetei demarate s-a stabilit că, în noaptea de miercuri spre joi, autorul a spart un geam de la casa bătrânei care locuieşte singură, a intrat în locuinţă şi s-a năpustit asupra octogenarei. Individul a încercat să întreţină relaţii sexuale cu bătrâna însă nu a reuşit, renunţând în cele din urmă şi părăsind imobilul. În încercarea de a viola bătrâna, atacatorul i-a provocat mai multe leziuni. Bătrâna l-a recunoscut pe atacator, acelaşi tânăr care, în vara anului 2013, a intrat peste ea în casă şi a încercat să o violeze.

În aceste condiţii, poliţiştii au ajuns în scurt timp la Marian Dumitru Morţun, în vârstă de 22 de ani, din satul Nisipitu, comuna Ulma. Tânărul şi-a recunoscut fapta şi a dat vina pe consumul de alcool din ziua de sărbătoare de 6 ianuarie. El a declarat că, înfierbântat de aburii alcoolului s-a hotărât să ducă la capăt ceea ce a încercat să facă prima dată.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a început urmărirea penală faţă de suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tentativă la infracțiunea de viol” și „lovire sau alte violențe”. Având în vedere antecedentele sale,  arestarea lui Marian Dumitru Morţun, ieri, de Judecătoria Rădăuţi a fost practic o formalitate.

Citeste continuarea articolului pe www.monitorulsv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page