RETETA | Tocană de pește

INGREDIENTE:

  • 2 bucati cod congelat
  • 6 ardei graşi roşii şi verzi
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 legatura cimbru
  • 1 legatura rozmarin
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare şi piper

MOD DE PREPARARE:

1. Cu o seară înainte se pune peştele la decongelat. A doua zi se taie bucăţi şi se spală.

2. În cratiţa de fiert la cuptor se pune uleiul şi se căleşte uşor ceapa tăiată rondele. Apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii, morcovii, rondele, sarea şi piperul.

3. Se pune peştele, se adaugă cimbrul şi rozmarinul, sucul de roşii şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Sursa: retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close